Wie ben ik?

"Healthy mind, healthy body!”

In mijn praktijk staat gezonde voeding en beweging centraal. Geen weekmenu’s, dieet, pillen en poeders. Ik kies voor  een complete aanpak met de focus op een eenvoudig eetpatroon- ofwel- de Regel van 3 en de 7 afspraken.

In combinatie met meer bewegen en zelfs sporten pas je binnen no time je leefstijl aan. Uniek, bijzonder en succes verzekerd!

Ik werk volgens de regels van Fit & Slank, de normen van het Voedingscentrum en ben BGN geregistreerd.

 

Bedrijven

Ook voor bedrijven organiseer ik workshops, gezonde lunch, cursussen en voorlichting over een vitale leefstijl. Vitaliteit zorgt voor werkplezier.


Wie ben ik? 

Ik ben Marjolein Exalto, getrouwd, moeder van 2 dochters en labrador Fons. Lekker gezond eten en daarnaast bewegen zijn een grote passie van mij. Tijdens beide zwangerschappen ben ik 30 kilo aangekomen dus ik weet hoe moeilijk het kan zijn om gezond van deze extra kilo’s af te komen. Na mijn tweede zwangerschap heb ik het roer omgegooid en heb ik een opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd. Mijn passie is nu mijn beroep geworden. Daarnaast geef ik ook Food To Be Good Gym. Lekker bewegen met maximaal 4 personen.

Mijn doel is:

 

mensen te begeleiden met afvallen door:

Het aanleren van een gezond en

gevarieerd eetpatroon.

Te denken in mogelijkheden

Te fungeren als  “een stok achter de deur”

   

Tel: 06-30412678     E-mail: foodtobegood@gmail.com

© 2018 by Marjolein Exalto.