Wie ben ik?

Ik ben Marjolein Exalto, getrouwd, moeder van 2 dochters en labrador Fons. Lekker gezond eten en daarnaast bewegen zijn een grote passie van mij. Tijdens beide zwangerschappen ben ik 30 kilo aangekomen dus ik weet hoe moeilijk het kan zijn om gezond van deze extra kilo’s af te komen. Na mijn tweede zwangerschap heb ik het roer omgegooid en heb ik een opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd. Mijn passie is nu mijn beroep geworden. Daarnaast geef ik ook diverse groepslessen waaronder power walking en Bad Ass® Yoga.
Daarom heb ik in 2018 mijn eigen bedrijf opgericht Food To Be Good By Marjolein. In Gorinchem en omstreken kan je in mijn praktijk terecht voor de Fit & Slank groepscursussen en individuele begeleiding.

 

 

Wil jij gewicht verliezen zonder een streng dieet, besef je dat het tijd is om je levensstijl te veranderen? Meer bewegen? Dan help ik je graag!

Mijn doel is:

 

mensen te begeleiden met afvallen door:

Het aanleren van een gezond en

gevarieerd eetpatroon.

Te denken in mogelijkheden

Te fungeren als  “een stok achter de deur”

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Daardoor kunnen de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed worden bij veel zorgverzekeraars vanuit de aanvullende pakketten! Klik hier om te zien of jouw verzekeraar daar ook bij staat. Voor de exacte vergoedingen dien je contact op te nemen met jouw eigen verzekeringsmaatschappij.

   

Tel: 06-30412678     E-mail: foodtobegood@gmail.com

© 2018 by Marjolein Exalto. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now