SAMENWERKING

Ik geloof in de kracht van samenwerking. Samen kan en bereik je meer. 


Om de boodschap van een gezonde, actieve leefstijl ook breder uit te kunnen dragen dan alleen in mijn eigen praktijk, werk ik ook samen met andere professionals.

Neem gerust een kijkje op hun website. 

Lumagym

LumaGym wordt gerund door Maria en is gevestigd in de Glasstad Leerdam. LumaGym biedt Bootcamplessen aan in Leerdam en omgeving aan iedereen die onder begeleiding fit wil worden aan de buitenlucht. Daarnaast werkt zij samen met andere ondernemers, waaronder fysiotherapeuten en andere sportscholen om mensen met plezier aan het bewegen te krijgen.

 

 

Move by Motivation and Drive

Marjolein en ik kennen elkaar al sinds onze puberteit. Aantal jaar geleden zijn wij voor het eerst samen mee gaan doen met hardloopevents. Inmiddels hebben wij van onze passie ook ons werk gemaakt.

In 2017 heb ik Move by Motivation & Drive opgericht. Ik begeleid sporters naar hun sportdoel. Dit kan een trailrun zijn (afstand) of sterker worden (kracht/corestability). 
De begeleiding kan een op een zijn, maar ook in groepsverband. Dat ligt aan de deelnemer en aan zijn/haar doel. 
Doelen stellen is belangrijk, maar de tyssendoelrn zijn belangrijker. Soms moet je het doel bijstellen en gaat het niet zoals je voor ogen hebt. Daarom zijn de coachgesprekken ook erg belangrijk. Dat is tevens een stukje van de begeleiding.

Jouw motivatie en drive bepaald de weg van het traject 

   

Tel: 06-30412678     E-mail: foodtobegood@gmail.com

© 2018 by Marjolein Exalto. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now