Powerwalkingclub Gorinchem

 

Power walking is lopen in een stevig tempo. De spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt. Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Power walking is geschikt voor jou, voor iedereen en voor alle leeftijden.

Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wandelen en niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

 

Neem nu de beslissing om op een leuke, gezellige en verantwoordelijke manier aan je gezondheid te werken en meld je direct aan bij Powerwalkingclub Gorinchem! De lessen zullen worden gegeven door Monique en Marjolein.

Proefles is gratis. De les gaat door met minimaal 2 personen.

 

Prijzen:

Proefles  GRATIS. Overige prijzen zie shop.

Deelname aan een Power Walking training geschiedt geheel op eigen risico.

Powerwalkingclub Gorinchem/Power Walking trainer is niet aansprakelijk voor enig blessure of andere schade die de deelnemers mochten oplopen tijdens of ten gevolge van een training. Trainingsadviezen zijn altijd vrijblijvend en worden voor eigen risico opgevolgd. Ook is Powerwalkingclub Gorinchem/Power walking trainer niet aansprakelijk voor schade aan en/of vermissing van persoonlijke eigendommen door welke oorzaak ook, ontstaan tijdens of in verband met de door Powerwalkingclub Gorinchem/Power walking trainer georganiseerde activiteiten. Bij deelname aan de les ga je automatisch akkoord met de  algemene voorwaarden. 

   

Tel: 06-30412678     E-mail: foodtobegood@gmail.com

© 2018 by Marjolein Exalto.